Backpackgids Azië

(Oud) Wij Helpen onder meer Jouw Droomroute te Realiseren en Zorgen dat Jij het Maximale uit je Reis door Azië Haalt!

"Wat denk je bijvoorbeeld van het onderstaande boek.....

Collage

......waarin we liefst 90(!) geweldige routes door Azië voor je hebben uitgestippeld?"

Let Op!

Eén van de voornaamste redenen waarom backpackers hun reis niet tot een succes kunnen maken, is omdat zij niet de goede 'ingrediënten' of informatie voorhanden hebben voor het opstellen van een passend reisschema. Dit leidt vaak tot frustraties en ergernissen tijdens het backpacken.

Waar Ik Tegenaan Gelopen Ben

Datum: zaterdag, 19 september 2020
Onderwerp: Hoe jij het maximale uit je reis naar Azië haalt

Backpacken, reizen, rondtrekken, een trip maken, rugzaktoerisme, flashpacken - Give it a name! Jij en ik hebben in ieder geval één ding gemeen: we zijn beiden een beetje gek van Azië.Ik-in-Angkor

Het feit dat jij deze pagina leest, betekent simpelweg één ding: Jij wilt het maximale uit je reis halen. Dat komt goed uit, want wij willen teleurstellingen bij jou voorkomen!

Aan de rechterkant zie je een foto van mij tijdens een van mijn reizen door Azië. De volgende trip staat alweer gepland hoor 🙂 . Het is echt fantastisch daar!

Ik kan wel zeggen dat ik, in al die jaren die ik nu backpack, een behoorlijke dosis ervaring heb opgedaan op het gebied van reizen in Azië.

Mijn naam is Robbert. Ik ben de trotse oprichter van Backpackgids Azië. Zoals je waarschijnlijk al begrijpt: backpacken is mijn passie.

Ik mag wel stellen dat ik door schade en schande wijs geworden ben. Uit eigen ervaring weet ik bijvoorbeeld dat het een hele uitdaging is om je route uit te stippelen voor de reis die je gaat ondernemen. Geloof me, dit kan soms een frustrerende bezigheid worden waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

En als je de route dan eindelijk hebt gevonden....

Hoe verbind je de bestemmingen dan met elkaar? Hoe haal je het optimale uit je beschikbare tijd? Wat kun je met je budget? Waarop moet je alert zijn? Waarmee krijg je 'on the road' te maken? Is het plan dat je hebt haalbaar? En tot slot: hoe zorg je ervoor dat je niks belangrijks mist?

Bovenstaande voorbeelden zijn precies de uitdagingen waar backpackers mee te maken hebben. Uitdagingen die ook ik heb ondervonden.

Een ding dat ik achteraf met zekerheid kan zeggen, is dat ik gewoon veel beter voorbereid had willen zijn. 

Ik zou het erg zonde vinden als jij, net als ik (lees verder voor een aantal van mijn mindere ervaringen) en vele andere reizigers, in de knoop komt te zitten tijdens je trip.

Backpacken verloopt (helaas) niet altijd zorgeloos, weet ik uit eigen ervaring!

 

Jij Hebt Vragen? Wij Ook!

Je wilt gaan backpacken in Azië. Spannend!

Dit doe je om iets totaal anders te ervaren dan in het dagelijks leven. Of wellicht om een nieuw perspectief op het leven te krijgen. Ook het afstand nemen van routines en druk in het normale leven kan jouw reden zijn.

Of ben jij die reiziger die vertrekt om nieuwe mensen te ontmoeten, onafhankelijk wil zijn of zijn/haar kennis van Azië wil vergroten? Wellicht heb je spirituele interesse bijvoorbeeld in het boeddhisme?

Je kunt natuurlijk ook nog andere redenen hebben om te gaan backpacken. Maar…. Je hebt weinig of geen ervaring op dit gebied. Daarom spelen er nog veel vragen.

Een Aantal Vragen Voor Jou

 • Wil je zoveel mogelijk zien en ervaren binnen jouw tijdschema maar heb je geen idee hoe je de routes hier voor uitstippelt?
 • Heb je ook geen idee hoe lang je per land nodig denkt te hebben?
 • Vind je het ook vermoeiend dat iedereen wat anders zegt over je budget?
 • Vraag je je continu af of je plannen wel haalbaar zijn?
 • Heb je gehoord van de gevaren in Azië, maar wil je geen slachtoffer worden?
 • Heb je ook geen idee waar in welke landen jij als backpacker moet zijn?
 • Word je moe van al dat gespeur op forums of in reisgidsen zonder dat het je een eenduidig beeld oplevert?
 • Ben je (tamelijk) onervaren, heb je vragen en is wat houvast wenselijk?

Indien je één of meerdere van deze vragen met “Ja” hebt beantwoord, nodigen we je graag uit om verder te lezen.

Want-2

De problemen met betrekking tot de planning en invulling van je reis waar jij nu tegenaan loopt (en nog tegenaan gaat lopen), pakken we samen stapsgewijs aan en lossen we voor je op.

Wat Leveren Onze Producten Jou Concreet Op?

Kort gezegd: we vervullen de behoeften van onervaren backpackers, reizigers die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. We behoeden je voor de problemen die wij allen al hebben ondervonden. Geen onduidelijkheden, geen eindeloos gezoek op fora of in reisgidsen, geen wantrouwen meer. Eindelijk de duidelijkheid waar jij naar op zoek bent.

We zorgen er samen met jou voor dat jij het maximale uit jouw reis gaat halen.

Sharina & Marcel Over Backpackgids Azië

 "Alles uit onze reis gehaald. Super!"

Hey Robbert,

Bedankt voor de boeken en de leuke routes. Wij zijn in november (een jaartje terug) voor het eerst gaan backpacken in ZO-Azië. We hadden 6 maandjes gepland, maar uiteindelijk zijn dit er 10 geworden :). We hadden de tijd, dus waarom niet toch? Voor vertrek, hebben we verschillende routes uitgestippeld met het boek “Fantastische Routes Door Azië”. We kunnen alleen maar zeggen dat we het super tof vonden en dat de informatie erg handig was.

Wat we erg gaaf vonden was om de avontuurlijke weg tussen Chiang Mai en Pai zelf met de scooter af te leggen. De tips die je hiervoor hebt gegeven kwamen ons goed van pas. Zelf hebben we inderdaad ervaren dat de weg af en toe wat gevaarlijk was, erg veel bochten en vrij hobbelig op sommige gedeelten. Dat hebben we op de koop toe genomen en hoort uiteraard bij het stukje avontuur dat we zochten :).

Bedankt nogmaals en we zouden het leuk vinden als er in de toekomst nog andere producten verschijnen.

Sharina en Marcel 

Sharina-&-Marcel

Good-to-know

Onze producten zijn ontwikkeld met een team van Azië-experts. Dit team beschikt over een flinke dosis ervaring en kennis op het gebied van backpacken.

Andere winstpunten voor jou zijn....

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Het stap voor stap opstellen van jouw droomroutes

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Je komt te weten wat er mogelijk is met jouw budget, beschikbare tijd en behoeften

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Je ontwijkt de geijkte valkuilen die horen bij het plannen van routes. Dit bespaart jou tijd en teleurstelling

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01First-hand-tips om geld te besparen

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Per route een overzicht wat de makkelijkste en meest prettige manier van reizen is

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Je zult vol vertrouwen en bovenal veilig op avontuur gaan, zijn en blijven

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01De voor jou best passende accommodatie per bestemming

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Het maandenlang afstruinen van forums en het doen van ander onderzoek wordt je bespaard

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Het zwaarste en meest lastige gedeelte van je voorbereiding is achter de rug

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Je hebt een bron aan inspiratie en energie opgedaan om de stap te zetten

Ja, ik wil het maximale uit mijn reis halen!

Wat Krijg Je Van Ons?

Je ontvangt een digitale boekenserie bestaande uit drie hoofddelen en drie bonusproducten met als centrale thema backpacken in Zuidoost-Azië. We richten ons op de bekendste backpack-bestemmingen oftewel Thailand, Cambodja, Laos, Maleisië, Filipijnen, Vietnam, Singapore en Indonesië. In de nieuwe uitgave van Fantastische Routes Door Azië besteden we bovendien ook uitgebreid aandacht aan Myanmar en India.

Al onze producten zijn digitaal in PDF-formaat en dus geheel vrij van verzendkosten. Je hebt geen extra ruimte nodig in je backpack en hebt de informatie altijd bij de hand via laptop, telefoon of tablet. Verder zijn al onze gidsen voorzien van interessante voorbeelden die wij tijdens onze reizen door Zuidoost-Azië hebben meegemaakt.

#1: Fantastische Routes Door Azië (Digitaal, 3e uitgave)
(Waarde: €33,95)Fantastische Routes

Dit boek biedt je de springplank naar jouw droombestemming. Het geeft je routes die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften, budget en tijdsduur. 

Fantastische Routes Door Azië geeft je een stappenplan dat je helpt de voor jou ideale route uit te stippelen en te realiseren. Door deze stappen te volgen, haal jij het meest uit jouw beschikbare tijd en budget.

Het opstellen van een route is een lastige bezigheid. Zeker als je nog nooit in Azië bent geweest of als je weinig ervaring hebt. Het duurt een hele tijd voordat je hebt uitgevogeld hoe je jouw bestemmingen met elkaar kunt ‘verbinden’.

We geven je onder meer diverse adviezen over de verblijfsduur, kosten, transportmogelijkheden en manieren om, indien dit wenselijk is, tijd te besparen.

Als je bijvoorbeeld twee maanden de tijd hebt, kun je afhankelijk hiervan een juiste route kiezen. Hierdoor kun je zoveel mogelijk doen en zien. Je haalt zo het maximale uit je reis.

Nieuwe uitgave!

In alle trots kunnen we melden dat er onlangs alweer een 3e uitgave van Fantastische Routes Door Azië is uitgekomen. We hebben geluisterd naar jullie feedback en allerlei handige informatie aan het boek toegevoegd. Ik kan wel zeggen dat we behoorlijk de diepte in zijn gegaan 🙂 .

We hebben routes uitgestippeld voor Thailand, Laos, Cambodja, Maleisië (+ Borneo), Singapore, Vietnam, Indonesië (+ Borneo), Filipijnen, India en Myanmar. In de nieuwe uitgave vind je liefst 90(!) routes door en tussen deze landen. Iedere route is gekoppeld aan specifieke interesses, zo kun je eenvoudig kiezen welke bij jou past.

In totaal zijn er ruim 90 extra pagina's met waardevolle informatie bijgekomen. Informatie waar jij direct mee aan de slag kunt.

De nieuwe editie is nu voor jou beschikbaar.

Een Lezer Vertelt...

Rens Klein uit Gouda laat ons per mail weten dat hij veel baat heeft gehad bij het gebruik van het boek Fantastische Routes Door Azië:

Testimonial-Rens-Klein

Tof om te horen 🙂 !

(Het e-mailadres is wegens privacy-redenen weggelaten).

Denk-aan-vragen

Waar moet ik starten? Welke steden wil ik bezoeken? Hoeveel tijd heb ik nodig? Wat kan ik met mijn budget? Kan ik wel naar bestemming A in februari? Wat voor type backpacker ben ik? Hoe lang duurt het om van A naar B te komen per trein/bus/taxibus?

Als je geen antwoorden krijgt op deze vragen kun je geen reisschema opstellen. Fantastische Routes Door Azië biedt je een welkom houvast om je routes te kunnen bepalen. En niet minder belangrijk: ze te realiseren!

In het boek vind je onder meer....

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Een stappenplan voor het opstellen van een routeplanning

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Zeer gedetailleerde informatie per land over zaken als visum en geld

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.0190 Routes, zowel binnen als tussen landen
Afhankelijk van je wensen en de reisduur, kies je eenvoudig welke bij jou past 🙂

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Per route tips om tijd te besparen

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Concrete adviezen over het transport

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Transportschema's met de reistijd per type vervoer

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Mustsee's en mustdo's per bestemming

Het is al met al de persoonlijke gids die jou stap voor stap helpt met het opstellen van het reisschema van jouw dromen. Juist hetgeen waar je op dit moment problemen bij ondervindt.

Sneak-Peek-Fantastische-Routes

#2: Veilig Backpacken In Azië – Scams, veiligheid, gezondheid en meer! (Digitaal)
(Waarde: €27)

Veilig Backpacken

Reizen is een fantastische levenservaring, maar er zijn ook keerzijden waar je je ogen niet voor moet sluiten….

Neem bijvoorbeeld Thailand. In 2016 waren hier ongeveer 16 miljoen reizigers.

Dit betekent echter wel dat de locals bekend zijn met toerisme. Sommige locals zijn helaas niet van goede wil en willen jou kost wat kost oplichten.

Zij proberen jou extra geld afhandig te maken en kunnen hierbij ver gaan. Dit kunnen zowel mensen op straat zijn, ‘tuk-tuk’-chauffeurs maar ook een ‘onschuldige’ immigratieambtenaar.

Deze scams lopen uiteen van enkele tot duizenden euro’s!

Zorg-daarom-2

Dat je optimaal voorbereid bent op oplichters en malafide praktijken. Voorkom pijnlijke misstappen waar je je ‘down’ door gaat voelen, die jouw reis verpesten en jou een rotgevoel geven. Dit bespaart je tevens (veel) geld dat je uit kunt geven aan leuke dingen. Dingen waarvoor je immers hebt gespaard! Echt, het zijn heftige situaties waarmee je te maken kunt krijgen!

Helaas ben ook ik slachtoffer geworden van scamming in Azië.....

Een scam in Vang Vieng, Laos, heeft me maar liefst $650 gekost. Ik had daar een zogeheten 'Happy Shake' besteld. Echter, bij bestelling werden ik en andere backpackers door de lokale politie aangehouden. Achteraf hoorden we dat de politie was ingeschakeld door de eigenaar van het restaurant.

We waren letterlijk de getuige van een corrupte vorm van samenspel tussen restauranthouder en politie om reizigers geld af te troggelen.  Als ik dit bedrag niet zou betalen, zou ik de gevangenis in moeten. Er werd gedreigd met een half jaar cel!

Het was simpelweg kiezen of delen. Ik heb daarom betaald en was blij dat ik weg kon. Helaas bleef ik wel achter met een gevoel van gigantisch opgelicht te zijn.

 

De volgende thema's komen in het boek aan bod....

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Een goede en veilige voorbereiding

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Veiligheid tijdens je reis & wering tegen scams

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Waarborging van je gezondheid

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Backpacken en de verantwoording die jij als backpacker hebt

Veilig Backpacken In Azië geeft je per thema een gedetailleerd en compleet overzicht met bijbehorende actiepunten, bijvoorbeeld om je te weren tegen scams, lastige grensovergangen of ziekten. Geen algemene informatie dus, maar informatie waarmee jij direct actie kunt ondernemen.

Sneak-Peek-Velig-Backpacken

Tijdens mijn reis ben ik zelf ook ernstig ziek geworden. Dit gebeurde in de Filipijnen op El Nido. Ik reisde alleen en moest mezelf zien te redden. Op dat moment voelde ik me zo ellendig, echt vreselijk. Ik lag te verpieteren op een bed in een guesthouse zonder medische hulp. 

Het was een erg lastige situatie aangezien ik een zeer hoge koorts had  en nauwelijks op mijn benen kon staan. Het enige wat ik kon, was liggen en afwachten. Een ander probleem was dat mijn eetlust compleet was verdwenen.

Ik wist me geen raad meer, ik wist niet wat er aan de hand was en was echt bang dat ik een heel ernstig virus had opgelopen. Er was geen handleiding of protocol voorhanden. Je zult wel begrijpen dat ik me behoorlijk radeloos voelde.

Was ik maar beter voorbereid, dacht ik toen.

Ja, ik wil het maximale uit mijn reis halen!

#3: Backpacken In Azië: FAQ – Veel voorkomende issues inclusief oplossingen (Digitaal)
(Waarde: €19)
FAQ

Backpacken In Azië: FAQ bevat een verzameling van de meest belangrijke issues waar backpackers met bestemming Azië tegenaanlopen inclusief de gevraagde oplossingen.

Het centrale thema van de vragen is routeplanning en alles wat hierbij komt kijken. We beperken ons hier echter niet toe en behandelen tevens issues die niet met routeplanning te maken hebben.

Als extraatje hebben we tevens een aantal vragen en antwoorden over India en Myanmar voor je toegevoegd.

Backpackers doen doorgaans maanden vooronderzoek. Ze krijgen vaak vele verschillende antwoorden op de vragen die ze stellen. Dit schept onduidelijkheid.

Juist dit langdurige (en vaak frustrerende) onderzoek willen wij je besparen. Wij weten dat dit boek een grote hulp voor je zal zijn. Jouw laatste vragen zullen worden weggenomen in plaats van dat ze blijven opspelen.

Enkele voorbeelden uit het boek....

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Ik ben van plan om 20 dagen naar Azië te gaan. De laatste 3 dagen wil ik het liefst aan het strand doorbrengen. Wat mag ik zeker niet missen?

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Over 2 maanden is mijn eerste individuele reis. Ik wil in Thailand beginnen en daarna richting India. Klopt het dat er in India specifieke manieren van prijs-onderhandelen zijn?

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Ik heb "maar" 3 maanden. Kan ik daarin Laos, Cambodja, Thailand, Vietnam en Maleisië bezoeken zonder dat ik iets belangrijk mis en zonder dat ik continu in de weer ben?

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Mijn plan is om samen met twee vrienden te reizen. Ik heb gehoord/gelezen dat men dit afraadt. Ikzelf denk dat het reizen in even aantallen beter is. Wat zijn jullie ervaringen?

Gratis Bonus

 

Wanneer je NU beslist, ontvang je onderstaande producten direct bij je bestelling! Ze vormen een goede aanvulling op de boekenreeks en maken het pakket helemaal compleet. En bovendien helemaal gratis.

BONUS 1: 51 Tips & Tricks – Om geld te besparen tijdens backpacken in Azië (Digitaal, 2e uitgave)
(Waarde: €17)
51-Tips-$TW

Natuurlijk, Azië is veel goedkoper dan Nederland. Dit wil echter niet zeggen dat je geen omkijken meer hebt naar je budget. Daarom bieden wij een e-book aan met 51 tips om verantwoord met je beschikbare financiële middelen om te gaan, zonder dat dit ten koste van je reisgenot gaat!

In onze vernieuwde 2018-editie geven we je out of the box-tips op het gebied van geld besparen. De suggesties hebben betrekking op onder meer accommodatie, transport, eten & drinken en het ondernemen van activiteiten. 51 Tips & Tricks biedt jou een praktische hulp en zorgt ervoor dat je geld overhoudt om uit te geven aan leuke dingen!

Hieronder geef ik je een voorbeeldje waar ik zelf tegenaan ben gelopen in één van mijn avonturen in Azië.

 

Toen ik in Maleisië was, leek het mij leuk om kennis te maken met het grootste regenwoud van het land: Taman Negara. Ik reisde op dat moment alleen, de prijs zou uitkomen op 1250 RM, toen was dat omgerekend zo'n 300 euro. Voor 3 dagen en 2 nachten. Niet misselijk dus.

De prijzen lagen bij iedere touroperator rond deze koers, dus ik heb het uiteindelijk betaald. Ik wilde deze activiteit immers gewoon niet missen. Ondanks dat het me behoorlijk wat kostte, had ik er heel veel zin in!

Aangekomen bij het National Park van Taman Negara, bleek al snel dat ik veel te veel had betaald. Als ik de tour bij het park zelf zou hebben aangeschaft, zou met dit €125 hebben gescheeld. Ik voelde met toch wel enigszins genaaid.

De algemene les die ik hieruit heb getrokken is dat als je geld wilt besparen op tours, je ze het best direct bij de aanbieder kunt aanschaffen. Voorkom de "package deals" waar je doorgaans (veel) te veel voor betaalt!

 

BONUS 2: De Master Checklist – Voor backpacken in Azië (Digitaal, 2e uitgave)
(Waarde: €11)
ChecklistDe dag van vertrek nadert. Jij vraagt je (logischerwijs) af of je niet iets belangrijks bent vergeten.

Of je nou morgen vertrekt, over een paar weken of over 6 maanden. Voor ieder tijdschema zetten we bijpassende tips uiteen waar jij direct voordeel mee behaalt.

We geven je zowel een overzicht van de benodigdheden die je meeneemt in je backpack als de zaken de je zeker niet mag vergeten af te wikkelen voordat je het vliegtuig instapt.

Hiermee voorkom je dat jij jezelf continu allerlei vragen moet stellen omdat je het idee hebt iets essentieels vergeten te zijn.

Al met al is deze uitgebreide -en compleet vernieuwde- checklist jouw persoonlijke houvast om goed voorbereid aan je avontuur in Azië te beginnen.

BONUS 3: Hoe Vind Ik De Juiste Accommodatie? – Een stappenplan (Digitaal, 2e uitgave)
(Waarde: €13)Accommodatie-4TW

Hoe Vind Ik De Juiste Accommodatie - Een stappenplan, bevat een vijf-stappenplan om samen met jou het voor jou best mogelijke guesthouse, hostel of hotel te kiezen afhankelijk van verschillende criteria, onder meer jouw beschikbare budget.

Stap voor stap nemen we de onduidelijkheden bij je weg en komen we samen met jou tot een wenselijk resultaat.

Per bestemming hebben we voor je in kaart gebracht waar het backpackers-gedeelte zich bevindt, zodat je voorkomt in een verkeerd gedeelte van bijvoorbeeld een grote stad terecht te komen.

Voor budget hebben we verschillende categorieën toegepast, namelijk laag, midden en hoog. Op basis van deze categorieën doen we per stad, plaats of eiland verschillende suggesties.

Stappenplan - Hoe Vind Ik De Juiste Accommodatie is in 2018 geüpdatet met de laatste informatie. Zo zijn de budgetcategorieën van de accommodaties kloppend en niet gedateerd. Dit voorkomt dat je bedrogen uitkomt bij aankomst.

 

Sneak-Peak-Accommodatie-4TW

Het backpackpakket bestaande uit drie e-books en drie bonusproducten zal je weken, zo niet maanden aan voorwerk besparen. Daarnaast zal het je de durf en inspiratie geven om deze geweldige maar toch moeilijke stap te zetten!

Bestellen Zonder Risico

Wat als de backpackgids Azië voor jou niet werkt? Dan krijg jij gewoon je geld terug. Als onze gidsen voor jou geen waarde toevoegen, dan hoef jij er ook niet voor te betalen. Althans, zo zien wij dat. Wij willen jou daarom een risicovrije keuze aanbieden.garantie

We bieden iedere lezer van onze boeken de mogelijkheid om zijn/haar geld teruggestort te krijgen door een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Nadat wij je geld hebben teruggestort, weten wij natuurlijk niet wat je met onze e-books doet. Wij kunnen immers niet op jouw computer kijken of je daadwerkelijk onze boeken van je harde schijf hebt verwijderd.

Je zou gewoon onze producten kunnen kopen en daarna je geld terug kunnen vragen. Maar we vertrouwen er simpelweg op dat je op een nette manier omgaat met het vertrouwen dat wij je geven.

Wij beloven: geen complex en tijdrovend werk. Gewoon een mailtje en je geld terug.

 

JA Robbert! Ik Wil...

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.0190 panklare routes en reisschema’s krijgen die ik ook nog een kan combineren. Hierdoor heb ik eindeloos veel mogelijkheden!

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Veilig en gezond zijn en blijven tijdens mijn avontuur!

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Antwoorden krijgen op al mijn reis-vragen. Op dit moment heb ik nog een hoop onduidelijkheden waar ik vanaf wil!

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Per bestemming weten waar ik als backpacker moet zijn en de best passende accommodatie vinden!

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Zeker weten dat ik voorafgaand aan mijn reis niets belangrijks ben vergeten!

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01First-hand-tips ontvangen die mij geldbesparing opleveren wanneer het me uitkomt!

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Stoppen met het vergaren van info via derden omdat iedereen wat anders zegt en mijn tijd kostbaar is!

Schermafbeelding-2015-01-07-om-19.34.01Gebruikmaken van de services die jullie bieden op basis van de ruime backpack-ervaring die jullie hebben opgedaan!

Super! Dan ga ik je nu een giga-mooi aanbod doen 🙂 ...

 

Aanbieding

 

Aangezien jij vandaag (zaterdag, 19 september 2020) deze website bezoekt, geven wij je de mogelijkheid om het COMPLETE 6-delige reispakket van Backpackgids Azië ter waarde van €120,95 aan te schaffen voor de tijdelijke speciale lage prijs van €27,95. Dit doen we, omdat we weten dat onze informatie zeer waardevol voor je is en het daarom zonde zou zijn als jij deze kans mist. Nogmaals: geheel risicoloos!

Inderdaad, 27,95, dat is minder dan één enkel routeschema bij een willekeurig reisadviesbureau.
(De speciale prijs geldt tijdelijk en wordt op korte termijn weer verhoogd).

Boekenwaaier2fortheweb

 

Good-to-know

Na aanschaf krijg jij permanent toegang tot het ledengedeelte. Hier vind je altijd de meest recente versies van onze gidsen. Zo ben je altijd GRATIS up-to-date voor wat betreft backpacken in Azië en loop je niet achter de feiten aan.

Al het speurwerk is voor je gedaan. De informatie die je nodig hebt, is direct beschikbaar.

Enkele lezers aan het woord...

Amber van Lit, Germaine Verdiesen en Jorien de Groot, drie van onze vele lezers,  mailden mij spontaan over onze gidsen die ze voor de planning van hun trip gebruiken:

Testimonial-Amber-van-LitTestimonial-Germaine

testimonial-jorien-groot

Altijd leuk om dit soort spontane reacties van andere backpackers te krijgen! Toch een soort van bevestiging dat je goed werk levert 🙂 .

(De e-mailadressen van Amber, Germaine en Jorien zijn wegens privacy-redenen weggelaten).

Klik Hieronder Op De "Koop-Nu" Knop Om Het Maximale Uit Je Reis Door Azië Te Halen

Boekenwaaier

"Ideale voorbereiding  en persoonlijke service"

De informatie met alle voorbeelden en tips waren zeer waardevol, daarvoor wil ik jullie team bedanken Robbert!

Fijn dat je me nog dat extra advies hebt gegeven over El Nido en de regio eromheen.

Ruben Koolen, Son & Breugel

Als ik vandaag bestel, dan ontvang ik:

 • Fantastische Routes Door Azië (3e uitgave, waarde: €33,95)
 • Veilig Backpacken In Azië - Scams, veiligheid, gezondheid en meer! (waarde: €27)
 • Backpacken In Azië: FAQ - Veel voorkomende issues inclusief oplossingen (waarde: €19)

Plus de GRATIS bonussen:

 • 51 Tips & Tricks - Om geld te besparen tijdens backpacken in Azië (2e uitgave, waarde: €17)
 • De Master Checklist - Voor backpacken in Azië (2e uitgave, waarde: €11)
 • Hoe Vind Ik De Juiste Accommodatie? - Een stappenplan (waarde: €13)

En bovendien...

Krijg jij als lid levenslang toegang tot het ledengedeelte waar je gratis gebruik kunt maken van updates en van acties die van pas komen tijdens het backpacken, bijvoorbeeld korting op overnachtingen.

En als je vragen hebt of extra adviezen wilt, laat je het ons gewoon even weten. We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

120,95  Nu: 27,95 

(Let op: aanbieding geldig op zaterdag, 19 september 2020)

Kopers-tot-mei-2015

Koop NU!

garantie
Betaalmogelijkheden

 

Dit Is Wat Andere Lezers Zeggen Over Onze Producten

Roald Beenen

Ik had er, met name door de verkoop-gerichte webpagina, eerlijk gezegd niet erg veel van verwacht.

Maar ik moet zeggen dat deze boeken hebben me goed op weg hebben geholpen door de uitgebreide en nuttige informatie. Als je de boeken leest, merk je dat er grondig onderzoek is gedaan naar de verschillende onderwerpen. Geen onzinverhalen. Informatie waar ik iets aan heb gehad.

Ik heb uitgebreide informatie gekregen over hoe ik als backpacker veilig en comfortabel kan reizen in ZO-Azië. Zelf zat ik te twijfelen om een elephant-trekking te doen. Meer een ethisch dingetje voor mij. Ook hierover worden adviezen gegeven.

Op de foto hieronder zie je mij (rechts) met een reisvriend die ik in Laos heb ontmoet, gave ervaring om zo over de Mekong te reizen van Thailand naar Laos!!

En trouwens, het boekenpakketje is plezierig om te lezen 🙂 .

Vr.Gr. Roald Beenen, Zuidwolde

Ik-in-Asia

Saskia Wenting

Ik had voordat ik de boeken had aangeschaft al twee lange reizen gemaakt. Door Azië en Australië/Nieuw-Zeeland. Wat ik tijdens die trips vooral lastig vond is hoe ik mijn tijd in moest delen. Eigenlijk deed ik maar wat.

Uiteindelijk kwam het er steeds op neer dat ik niet alles heb kunnen zien wat ik me van te voor had voorgenomen. Voor mijn derde reis naar Azië hebben de boeken me qua tijdsplanning heel erg ondersteund. De informatie is lekker concreet, je kunt er tenminste wat mee! Bedankt voor je leuke producten.

Groeten van Saskia Wenting (26, Didam)

Saskia-Wenting

Arjan Cleton

Nadat ik mindere dingen gehoord had over bv. de Lonely Planet – SE Asia on a shoestring (heel algemeen, geen routes, onjuiste info omtrent accommodatie), leek het mij leuk om een ander soort gids aan te schaffen.

Het waren toch vooral routes waarnaar ik op zoek was, Met name de route op de motorbike door Vietnam vond ik te gek! Wat heb ik daar een mooie dingen gezien zeg. Halong Bay, geweldig!

Je moet daar trouwens wel oplettend zijn, de weg is vaak van stoffig zand, kan best gevaarlijk zijn.

De tips om geld te besparen hebben me zeker in Vietnam geholpen. Dit is het land waar voor mij de grootste kans is om teveel geld afhandig te worden gemaakt.

Groeten Arjan uit Ridderkerk

Christine Elissen

Alle belangrijke aspecten rondom Backpacken in Azië worden besproken. Het pakket geeft een duidelijke inkijk in de voorbereiding, geeft tips voor onderweg en beschrijft per land/stad wat je als backpacker kunt verwachten. Ondanks dat ik mezelf al een redelijk ervaren backpacker mag noemen heb ik met veel belangstelling deze boekenserie gelezen – ook tijdens mijn eigen reis door Zuidoost-Azië!

De boeken zijn zeer aan te raden voor elke beginnende backpacker en lezen lekker weg.

Groetjes van Christine uit Geldermalsen

Christine Elissen

Steven Wierdsma

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de snelle afwikkelingen van mijn aangekochte producten. Inmiddels heb ik mijn eerste reis door het Zuidoosten van Azië erop zitten en ik kan je zeggen dat jullie producten me goed hebben ondersteund zowel voor als tijdens m’n reis.

Ik heb de informatie als zeer bruikbaar ervaren en ben blij dat ik niet overspoeld ben met allerlei onzinnige info. Thanks daarvoor!

Groet Steven (Deventer)

Britt Kroezen

Wat ik top vond waren de routes. Lekker uitgebreid, zowel binnen als tussen landen. Dit in tegenstelling tot andere andere reisgidsen die ik heb gelezen.

Wat een pluspunt is aan het boek “Fantastische routes door Azië” is dat het afhankelijk van voorkeur (stand, cultuur, romantisch, uitgaan, spiritueel, vrijwilligerswerk enz.) tips geeft over welke dorpen en steden te bezoeken.

Misschien is het een idee om ook een gids voor Zuid-Amerika en Australië te maken?

Groetjes en succes, Britt (24, Nijmegen e.o.)

Britt_Italie

Probeer Hét Azië-backpackpakket Risicoloos Voor De Volle 30 Dagen

Wil jij ook het maximale uit je avontuur halen?

Grijp dan je kans en realiseer het met pakket dat wij je aanbieden. Je kunt de producten in alle rust doornemen en er direct je voordeel mee te doen! Nogmaals: geheel risicoloos. Je krijgt van ons 30 dagen de tijd om te beslissen of onze producten bijdragen aan het vervullen van jouw droomreis door Azië. We maken het zo extra makkelijk voor je. Dit doen we, omdat we alle mogelijke bezwaren bij je willen wegnemen.

Bespaar verdere moeite, je hoeft niet langer te zoeken en te blijven zitten met vele vragen. Maak nu kennis met ons uitgebreide pakket dat jou maximaal gaat ondersteunen in je zoektocht naar het maken van een geweldige reis door Azië.

De keuze is nu aan jou...

Wil je gebruikmaken van onze jarenlange backpackervaring en het maximale uit je reis halen?

Backpackgids-Azie-betaalknop

Oh trouwens! Als je vragen hebt of extra adviezen wilt, laat het ons even weten.

En verder..........

Wens ik je een fantastische reis toe en zie ik je graag terug in het ledengedeelte. Misschien tot in Azië 🙂 !

Groeten,