Ledenpagina Backpackgids Azië

Backpackgids Azië is de ultieme gids voor backpackers die naar Zuidoost-Azië gaan. We hebben al onze tips, inspiratie en ervaringen voor je gebundeld om je voorbereiding zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Kies een van onze routes uit en de eerste stap naar je droomreis is gezet. Backpackgids Azië wordt geleverd inclusief het bonusmateriaal, bestaande uit nog eens drie waardevolle gidsen. Je kunt ze allemaal downloaden op deze pagina.

Let op: als er updates zijn dan kun je die hier kosteloos downloaden. Houd de ledenpagina dus in de gaten. Mocht je problemen ondervinden, laat het ons dan even weten.

Belangrijk: lees dit eerst

Als het downloaden van één of meerdere bestanden niet lukt, wis dan de geschiedenis + cache van je browser. Probeer het vervolgens opnieuw. Een andere mogelijkheid is om het via een andere browser (Chrome, Safari, Firefox) te proberen.

Een ander dingetje dat ik je wil zeggen: het is in verband met copyright niet toegestaan (lees: illegaal) om mijn producten op welke manier dan ook te verspreiden. Ik ga ervan uit dat je respect voor mijn werk hebt en dit dus ook niet doet.

Klik op de onderstaande pictogrammen om je downloads te starten.

[membership_download style=”1″][download title=”Backpackgids Azië: alles wat je nodig hebt om jouw droomreis te realiseren” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsazie.nl/wp-content/uploads/2020/06/Backpackgids-Azië.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download]
[download title=”Veilig backpacken in Azië” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsazie.nl/wp-content/uploads/2020/06/Veilig-backpacken-in-Azië.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download][download title=”51%20tips%20%26%20tricks” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsazie.nl/wp-content/uploads/2020/06/51-tips-en-tricks.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download][download title=”De master checklist” icon=”style1-Pdf-64×64.png” icon_folder=”file_download” file=”https://www.backpackgidsazie.nl/wp-content/uploads/2020/06/De-master-checklist.pdf” package=”” level=”1″ new_window=”Y” hide_alert=””][/download][/membership_download]

 

Heb je nog een andere reis op de planning?

Ga je behalve naar Azië misschien ook nog andere plekken bezoeken? Dan raad ik je aan om een van onze andere gidsen te bekijken.

Naast Backpackgids Azië bieden we de volgende producten aan:

 

Reis jij met me mee?

Behalve de reisgidsen, heb ik ook een reisblog waar je waarschijnlijk veel aan hebt. Daarop geef ik je tips, inspiratie en andere toffe info. Neem eens een kijkje.

Blog: Backpackblog.nl
Facebook: Facebook.com/backpackblog

 

Tot slot…

Klik hier om gebruik te maken van een leuke korting die ik je cadeau geef voor je eerste Airbnb-ervaring.

Heel veel plezier met de voorbereidingen en je trip!

Groeten,